Fish House
Calea Floreasca 91-111
Rezervari: 0799 778 811

About us

Restaurant

Fish House s-a deschis în decembrie 2016 cu ambiția de a servi doar cele mai bune și mai proaspete fructe de mare și pește, într-o atmosferă prietenoasă și elegantă. Folosind doar ingrediente de cea mai bună calitate, preparatele noastre sunt simple, fresh și unice. Vitrina noastră vă așteaptă în fiecare zi plină cu pește proaspăt, iar echipa noastră este întotdeauna pregătită să vă sugereze cea mai bună metodă de preparare și vinul perfect pentru gusturile dumneavoastră.

About us

Chef Zoran și echipa

Restaurantul nostru este rezultatul pasiunii lui Chef Zoran pentru pește și fructe de mare proaspete. Zoki, cum îi spunem noi, a fost născut în Rijeka, un oraș de pe coasta Croației, la doar câteva minute de bine-cunoscuta peninsulă a trufelor, Istria. Mama sa conducând piața de pește din oraș, Zoran a crescut înconjurat de bunătăți culinare Mediteraneene, vinuri și, cel mai important, peștele și fructele de mare proaspăt prinse ale Croației.

Punându-și prima oară șorțul de bucătar profesionist la vârsta de 14 ani, talentul i-a adus recunoașterea internațională. Astfel, Zoran s-a mutat la București în 2012, ca Head Chef-ul unuia dintre restaurantele de top ale orașului. De atunci, a luat cu asalt bucătăriile celor mai bune restaurante din capitală, mulțumind chiar și cea mai exigentă clientelă. Chiar înainte de a pune bazele restaurantului Fish House, Zoki a petrecut câteva luni instruindu-se în cele mai bune restaurante cu 2 stele Michelin, din Londra.

Văzând talentul și dedicarea lui Zoki de-a lungul anilor de prietenie, Vik Salic și Jan van Groningen s-au alăturat aventurii Fish House în 2017.

Partenerii sunt mereu pe aproape, pregătiți să vă asculte orice dorință!